Взаимоотношения

Как да станеш известна

Как да станеш известнаЗначи искаш да станеш известна? Разбира се! Кой не си мечтае за това. Всъщност, в интернет има толкова много съвети и идеи, че ако започнеш да търсиш, можеш да прекараш целия си живот в черпене на мъдрост от извора „Гугъл”.

На нас обаче не ни харесва идеята само да четем, а и да действаме. Затова, без да ти губим излишно времето, ти казваме набързо четирите стъпки, които могат ако не друго, поне да ти подскажат как да сбъднеш мечтата си.

Стъпка 1: Открий какво ти харесва
Звучи толкова банално и в същото време вярно, че нямаше как да не започнем с него. Истината е, че няма как да вложиш цялата си мисъл, желание и енергия в нещо, което не ти доставя необходимото удоволствие. А само с пълно отдаване на една идея ще можеш да я реализираш по брилянтен начин. Съгласна си, нали? В същото време обаче трябва да бъде нещо, което наистина ще ти донесе финанси, а и известност. Затова ти предлагаме да се ориентираш към таланта си – музикалност, сексапил, фотогеничност.

Стъпка 2: Намери място да се изявяваш безплатно
Ако ще ставаш известна, трябва да намериш канали, посредством които да се промотираш и то безплатно. Интернет е мястото! Сайтове като Facebook, YouTube, Vbox7 са чудесния вариант. Направи си профил, качвай видеа, снимки, представяй себе си, търси хора, после ще търсят теб и така постепенно ще придобиеш необходимата популярност, че от някое тв предаване да ти обърнат внимание и да те поканят да им гостуваш. Само внимавай и не залагай на бързата известност, при която ставаш по-скоро за смях, отколкото за уважение. Да се събличаш, иронизираш и говориш безсмислици не е добрата стратегия. Заложи на уникалната си харизматичност, можеш го.

Стъпка 3: Виж кой ще те оцени
Много хора се отказват именно на този етап. Отиват на някакво прослушване, казват им „не” и те се предават. Да, но нали знаеш, че почти никога не се случва като в приказките. Трябва постоянство. Преди всичко е то, всъщност. Ако отиваш на кастинг за музикални таланти и ти кажат да опиташ пак до година не го приемай като галантен отказ, а като покана за повторно участие. Тренирай усърдно, репетирай и ги шашни след време. Разбери, никой продуцент не взима лесно предаваща се звезда. Хората искат истински бойци – натури, които ще направят и невъзможното, за да успеят. Ако ти си сред тях, няма начин да не се прочуеш.

Стъпка 4: Не изневерявай на принципите си
Ти си мечтала за звездна кариера, а накрая някой се опитва да извлече от теб нещо, което ти или нямаш, или не мислиш, че е в твой стил? „Не” също е дума, не забравяй. Никога не изневерявай на принципите си, не се съгласявай да правиш каквото и да било без да го желаеш истински и така ще отъпчеш собствената си пътечка. Бъди уникална, следвай мечтите си, работи здраво и един ден със сигурност ще отразяваме успехите ти!

П.П.
Много мацки днес залагат на добра визия, богато гадже и провокативен имидж. Ако искаш да бъдеш различна обаче, бъди просто себе си.