Взаимоотношения

Кои са най-верните партньори според зодията?

Кои са най-верните партньори според зодията?Зодията предопределя някои черти от характера на даден човек, следователно оказват влияние и при взаимоотношенията между двама души. Искате ли да разберете, кои са най-верните партньори според звездите?

Овен

Овните са верни и отдадени, въпреки че трудно се решават на сериозно обвързване. Ако успеете да го предизвикате и дори накарате да ревнува, ще го спечелите.

Телец

Те са търпеливи и могат да обичат много силно, затова биха дали всичко от себе си в името на брака. Не изневеряват и ако са сигурни в чувствата на другия няма да си позволят грешки.

Близнаци

Родените под знака на близнаци са много променливи и трудни за разбиране. Те имат нужда от разнообразие и много страст, за да не им омръзне, това което имат. Стараят се да бъдат верни, когато обичат, но за целта е важно да не скучаят.

Рак

При тях доверието и сигурността са на първо място. Не са привърженици на кратките авантюри, флиртове и временни удоволствия. Предпочитат домашния уют и семейната атмосфера.

Лъв

Царят е център на внимание, той е омайва с чар и знае как да те прелъсти. Често се поддава на изкушението и обича да се забавлява.

Дева

Тази зодия е особена по своята същност и е трудна за разбиране, тъй като умело прикрива недостатъците си. Веднъж, обаче, привържат ли се към някого, са само и изцяло негови.

Везни

Успяват да изградят здрава връзка с партньора си и са искрени в намеренията си. Ако проявят слабост, то те ще направят всичко възможно да скрият от човека до себе си, за да не го наранят.

Скорпион

Ако ти изневери, то няма никога да разбереш затова, защото е нещо необичайно за този зодиакален знак. Мъжете скорпиони са верни и много отдадени на партньора си.

Стрелец

Палави и неверни, те много често се лутат и търсят да задоволят своите първични нужди, затова не претендират за вярност и никога не дават обещания.

Козирог

Не понася изневярата! Изисква от себе същите неща, каквито изисква от партньора си.

Водолей

Те са вятърничеви и обичат свободата си, затова ако са притискани и обсебвани, ще избягат. Те флиртуват умно и интелигентно, но понякога само до там.

Риби

Те имат нужда от подкрепа и сигурност. Истински чувствени и обичливи настояват да получават същото, защото в противен случай го търсят другаде.