Взаимоотношения

Как тялото показва, че опитите ви за уголемяване на пениса са неправилни?

уголемяване на пенисаТехниките, средствата и методите за уголемяване на пениса съществуващи днес са твърде много, за да бъдат изследвани в клинични условия. На пазара се предлагат невероятно много продукти (устройства, механизми, хапчета и кремове), обещаващи чудеса. Самите мъже си предават един на друг „тайни” рецепти и древни техники за увеличаване на дължината и обиколката на фалоса, така че начините, по които да се наранят да бъдат много и разнообразни.

Ако все пак сте от твърде смелите и твърде силно мотивираните господа, решени да опитат абсолютно всичко, ето за кои знаци на тялото си трябва да внимавате. Те ви показват не, че техниката/средството, което използвате работи, а че допускате някои опасни грешки в опитите си да уголемите мъжкото си достойнство.

Признаците, показващи че трябва да промените стратегията или напълно да прекратите употребата на даден продукт/метод включват:

Болка

Никой от нас не обича болката, но тя е най-прекият път за комуникация между тялото и мозъка. Чрез болезненото усещане тялото ви сигнализира, че в даден участък се случва нещо нередно. Това може да е инфекция, травма, разкъсване на тъканите или претоварване на връзките в структурата на половия орган.

Ако работата с даден продукт – пенис помпа, разтегач, тежести, ви причинява силна болка, значи въздействате твърде агресивно върху пениса. Намалете силата на въздействие, но преди всичко преустановете заниманията за известно време. Дайте възможност на члена си да се възстанови. Нека раните (външни и вътрешни) заздравеят, след което подновете заниманията по-деликатно.

Липса на чувствителност

Безчувственият пенис е много лоша индикация, че правите нещата погрешно. Тя може да е временно състояние, но би могла да ви лиши напълно от сексуалната ви функция. Липсата на чувствителност понякога говори за скъсани нервни връзки, което е изключително сериозна травма. Нерядко проблемът трябва да се коригира оперативно.

Ако забележите, че членът ви е безчувствен и напълно неспособен на спонтанна ерекция, потърсете лекарска помощ и преди всичко прекратете всякакви опити за уголемяване на пениса. Не пренебрегвайте този сигнал. Колкото по-продължително натоварвате органа, толкова повече вреда му нанасяте, и толкова по-трудно ще бъде възстановяването.

Охлузни рани и отоци

Това в никакъв случай не бива да се случва, независимо дали производителят на даден продукт ви уверява, че реакцията на вашето тяло е нормална. Да, факт е, че пенис екстендерите залагат на микроразкъсвания в тъканите на фалоса, но те са наистина микроскопични. Степента на травмата при тях е сходна с тази на разкъсаните мускулни нишки, които наричаме „мускулна треска”. Всяка видима с просто око рана е индикация за проблем.

Раните по кожата и отоците показват, че използвате механично устройство за разтягане, което сте фиксирали неправилно. Помпите и пенис екстендерите имат пръстен, обхващащ плътно основата на на члена, който при несъобразена големина на диаметъра може да доведе до разкъсване на кожата и подкожната тъкан. Фиксирайте уреда правилно. Той не бива да е хлабав, но и не бива да се впива в кожата.

Опитите ви за уголемяване на пениса не бива да ви лишават от сексуалната ви функция – временно или завинаги. Съветваме ви да бъдете особено внимателни какво и как използвате в домашни условия. Не пренебрегвайте знаците, подадени от собственото ви тяло, които посочихме в настоящия материал. Те ви дават възможност да избегнете наистина сериозни и необратими поражения.