Взаимоотношения

Какво готино да свършиш през месец май

Какво готино да свършиш през месец майНека кажем „Довиждане” на кофти времето. Месец май ще бъде слънчев, усмихнат и ще ни изненада приятно. Какво да свършиш именно тези дни? Научи сега:

Най-накрая направи пролетното почистване
Сериозно! Ново проучване показа, че колкото повече почиства дома си една двойка, толкова повече секс прави след това. Ето ти една добра причина да измиеш прозорците по полупрозрачно потниче.

Време е за нов парфюм
Зимните дни си отидоха, време е да прибереш на тъмно и прохладно място тежките аромати. Предлагаме ти да се заредиш с нещо пролетно, като Marc Jacobs Splash in Curacao за нея и Ralph Lauren Big Pony Collection за него.

Върни се назад във времето
Ако навън вали, предлагаме ти да се върнеш назад във времето. Превърти лентата от миналото лято и се сети колко страхотно си изкара на морето. А сега си представи, че само след месец-два ще изживееш същото, а и по-незабравимо приключение.

Освободи си няколко дни
Виж какво! Стига пази тази отпуска. Няма за кога. Всичките ти колеги ще започнат да се изнизват от офиса през лятото и тогава шефът няма да те пусне да се покриеш за месец. Посрещни хубавото време още от сега с една разходка до непознато място за 3-4 дни. Това ще те зареди с доброто настроение, от което имаше нужда през цялата мрачна зима.

Хвани пролетните намаления
Точно сега е периодът, в който магазините пускат нови колекции разголени дрешки за летния сезон и то със страхотни намаления. Зареди се на тънко, докато не са се свършили хубавите модели на изгодни цени.

Уговори си романтична среща под звездите
В лошото време все трябваше да се срещаш с готините пичове по одимени местенца с неясен произход. Е, сега ще можете да седнете в парка, да се насладите на ясното небе и да си спретнете романтична среща с разходка под звездите (плюс бонуса с натискането в някоя затънтена уличка).

Време е за джогинг в парка
Пет месеца имаше оправдание да не тренираш: Времето е кофти, а във фитнес залата се потят десетки хора и ти е неприятно. Сега обаче нямаш от какво да се оплакваш, затова започни деня здравословно с няколко обиколки на стадиона или близкия парк.

Посрещни пролетта с парти на открито
Събери близки приятели на барбекю в двора, забъркай няколко екзотични коктейла, усили музиката и раздвижи секси формите, които си подчертала с прилепнала рокля със средна дължина.