Взаимоотношения

Танцът на скут

Танцът на скутВземи му акъла с еротичен стриптийз, за който не си е и помислял, че си способна.

Ето как става номерът:

След като твоят човек вече е седнал на стола, започни бавно да се поклащаш в такт с музиката, но гледай да си извън обсега на ръцете му. Нека основното ти движение е описването на осморки с таза и бедрата. Съчетай танца си с бавни ласки по твоето тяло – тази гледка е най-точното попадение в еротичната десетка.

Когато си загряла достатъчно атмосферата и сте се настроили на гореща вълна с твоя човек, започни по същество. Това ще рече разсъбличане на много бавен каданс. Първо е ред на горните дрехи. Важно правило тук е да сваляш дрехите си с максимален брой плавни движения, като през това време не гледай в пода, а ту в твоето тяло, ту в неговото.

После седни в него като започнеш да го целуваш около врата. Позволи му да те докосва, но в никакъв случай не давай да ти разкопчае сутиена.

За да свалиш сутиена си се отдалечи възможно най-далеч от тръпката си и с палави движения, в такт с музиката го откопчей. Бавно свали презрамките и го остави да падне в краката ти. За да свалиш и долната част на бельото си, коленичи на пода. Направи няколко чупки в кръста и свали и последното парче плат от себе си.

За финал остава да разсъблечеш и половинката си. Но отново всичко трябва да стане бавно: седни в скута му и започни с тениската, не позволявай да те докосва, започни да го галиш и коленичи в краката му. Сега е момента да свалиш и панталоните му.