Взаимоотношения

Какво харесват жените повече от секса

Какво харесват жените повече от сексаКакво харесват жените повече от секс, шоколад и любимия тв сериал? Чудиш се? Ние също или поне до скоро.

След това попаднахме на резултатите от съвсем ново проучване, които са категорични. Жените обичат самотата и времето прекарано със себе си. Или поне така са отговорили 90 % от анкетираните дами в проучване, финансирано от Micorsoft.

Според този доста висок процент представителки на нежния пол, дамите имат нужда да прекарват известно време насаме със себе си.

И тъй като това се случва предимно рядко, удоволствието от самотата и тишината може да се сравни с това, което изпитваме по време на оргазъм.Странно, но факт.

Обобщителният отговор на това защо им харесва толкова много да са сами е съвсем категоричен: отпускащо е, не причинява стрес и можеш да правиш всичко онова, което няма как да се случи в присъствието на други хора.

И действително, наред със социалните контакти, тичането по срещи, вършенето на услуги за приятели и дори посещението при маникюристката, всеки има нужда от малко уединение.

Психолозите съветват, например, поне 30 минути тишина и спокойствие за всички нас, но нас ако питаш – и на един час откъсване от света и цялото напрежение сме склонни. Ами ти?