Мода

Заложи на карето за супер визия

кареКарето е познато не само от традиционните шотландски носии и не само от любимите мушами на баба. То е детайл от секси униформата на Бритни Спиърс и всъщност от всяка секси униформа, за която се сетите. За това вместо да надявате обикновените дънки обикновената блузка, с обикновения колан и да не продължаваме с думата „обикновен“ – заложете на нестандартното, което може да бъде толкова секси, колкото вие пожелаете. В следващите редове ще ви изложим няколко модни идеи за секси каре, на които няма да устоите:

Карираната ризка:

Тя върви в чудесна комбинация с дълги дънки тип „цигара“, а и не само. С разкроени или късни дънкови панталонки, велурени ботуши и дървени гривни ще си зашеметяваща в следобедните часове, когато пиеш по фрапе с близки приятелки.

Пробвай следните цветови комбинации: червен, тъмносин и бял преплитащи се и оформящи весели квадратчета с тъмносини дънки (или къси панталонки), червени обувки, червена масивна гривна и червен червило. Всичко останало е просто излишно.

Карираната рокличка

няма нищо по-секси от една рокля на едро каре в дължина до коляното или малко нас него. Тя може да бъде плътно прилепнала по тялото или разкрояваща се в стил „Кари Брадшоу“. Съчетана с високи обувки и малка коктейлна чантичка е възможно най-добрият тоалет за първа среща или важно събитие, на което трябва да се откроиш със стил и усет към модата.

Пробвай следните цветови комбинации: Заложи на прасковен, светло и тъмнокафяв цвят в карето. За обувките и чантата няма нужда да прекаляваш. Нещо семпло, едноцветно в кафявата гама. А червилото: тук вече заложи на прасковен цвят, но задължително. Той прави устните толкова пухкави и сладострастни, че няма да съжаляваш.

Карирана поличка

Както споменахме и по-горе карираната поличка по стара традиция е символ за сексапил. Но не е задължително тя да бъде плисирана и с два сантиметра под задните части. Нито пък да бъде придружена от тясна бяла ризка завързана под бюста и плътни чорапки до колената. Една права пола с малка цепка отзад и едноцветен топ, голяма чанта и обувки на малко токче са напълно достатъчни.

Пробвай следните цветови комбинации: Тюркоазено синьо и черно, преплетени в каре с един семпъл черен топ, дълъг гердан отново в тюркоазеносиньо и най-обикновени черни обувки с голяма черна чанта ще бъдат перфектната комбинация.

Карираните аксесоари

И нека сега поговорим за най-големия хит; карираните обувки, чанти, диадеми за коса, дори бижута. С едни такива ще бъдеш повече от неповторима, защото малко хора знаят къде да търсят или как да си ги набавят. ще ти издадем една малка тайна: не е задължително да си си купила от магазина кариран колан или въобще някакъв аксесоар. Чувала ли си за репликата „Направи си сам“? използвай старите летни обувки или си купи едни най-обикновени за 20-30 лева от близкия магазин.

Набави си кариран плат и текстилно лепило (може и друго, но да е здраво) и увий парче плат през каишката на чехлата. колко лесно нали? за чанта използвай нечии шивашки услуги, за колан и диадема: можеш и сама.

Пробвай следните цветови комбинации: Можеш да експериментираш както си пожелаеш с тях, но не забравяй, че аксесоарите са акцентът, а не самата дреха. За това, ако си избрала рокля, панталон или пола с блуза, нека те бъдат едноцветни, за да обувките, чантата, коланът изпъкнат повече.

Карето е стил и усет. То е за смели момичета, които не ги е страх да експериментират и да изпъкнат сред всички останали в любимото следобедно заведение или обичания нощен клуб.