Обзавеждане

Модерни и вдъхновяващи дизайни на леглa

дизайн на легло 1Развихрете фантазията със стил с тези модерни и креативни дизайни за легла. Има много интересни дизайни за легла и ние събрахме някои от любимите ни модерни попълнения, за да ви вдъхновим да направите своите спални покои наистина уникални. Обикновено хората не търсят необичайни дизайни за легла, когато планират своя интериорен дизайн в спалнята. Изглежда, че леглото си е легло и доста традиционно подхождаме към него.

Вместо това обаче полудяваме на тема покривала за легла, различни мебели в спалнята и др. С леглата в днешната статия се стремим да ви покажем колко изразителни, креативни и иновативни могат да бъдат дизайните на вашите легла.

легло Burlesque от Romeo OrsiBurlesque от Romeo Orsi ни показва, че дъската на леглото може да бъде дръзка и красива. Необичайната форма и по-класическото усещане за разкош създава невероятен контраст. Пищният червен цвят алармира, че тук се случва нещо специално.

Леглото на мечтите ни поразява с уникалната си и чудесна идея за отворен тип пространство. Основата на платформата създава страхотно присъствие. Това легло е доста модерно и вълшебно, а дизайнерите предлагат и още нещо, матрак, който се сгъва отгоре. Различни видове десени на спалните комплекти ще ви очароват, така че можете да създадете различен външен вид и стилово изразяване, тъй като матракът на колелца е лесно манипулируем.

дизайн на легло 3Двойно легло и две единични легла в едно! Перфектна идея за стаи за гости, тъй като дизайнът на леглата позволява по-лесно адаптиране. Освен това е наистина сладък със своите закръглени форми и рамка от черешово дърво.

Sest bed от Elite има много уникален външен вид. Рамката, която е опората на леглото, е метална. Но това, което я прави специална е, че рамката е предназначена за различни декоративни елементи като могат да се ползват дизайни, направени ръчно по поръчка, както и игра с различни цветови схеми. На майсторът, който се представя с това легло на Изложението за мебели в Милано, му отнема 136 часа да завърши това необикновено легло.