Обзавеждане

Типове мека мебел

видове мека мебелВсичко, което притежавате, може да е Ваше собствено отражение. С други думи, вашите вещи могат да са огледало на личността ви. Диванът или меката мебел в хола не са изключение. Въпреки че всички дивани имат една, единствена цел, а именно да настанят повече от един човек, то всеки диван е уникален от дизайнерска гледна точка. Освен това, диванът може да разкрие повече за начина ви на живот, индивидуалните ви характеристики и интереси. Открийте какъв тип диван имате и определете собствения си стил и навици. Ако имате нужда от професионален съвет, когато закупувате комфортни мебели за дома си, то само се следвайте нашите съвети, ние сме сигурни, че няма да сбъркате.

Кожен диван

Кожените дивани са добре известни с тяхната издръжливост и техния луксозен вид. Колкото и да не ви се вярва, те се поддържат много лесно. Ако желаете да закупите мебели за дома, които не са толкова претенциозни за поддръжка, то коженият диван е идеален избор за Вас. Какво ще издаде Вашия кожен диван на посетителите в дома ви? Вие сте мъдър човек, който привлича хората за съвет и насоки. Вие сте родени да управлявате вниманието. С напредването на години ставате все по-мъдри. Коженият диван е една дългосрочна инвестиция, която ще се отплати много бързо предвид почти нулевата амортизация и голямата устойчивост.

Дивани и кресла от памучни материи

Както всички знаем най-хубавите дивани и кресла в дома са от памучни материи, което е гарант за техния необикновен комфорт. Издръжливи и меки, памучните дивани са епицентърът на топлината и уюта в дома Ви. Ето защо, ако желаете да закупите мебели, които ще подклаждат уюта в дома, то спрете се на дивани, кресла и кушетки от памучни материи.

Разгъваеми дивани

Ако сте решили да закупите мебели, то спрете се разтегателните дивани, ако искате естетично решение, което е удобно и съвременно. Нещо повече, разтегателният диван позволява лесно да пренаредите стаята си и предлага идеалната атмосфера за посрещане на гости. Какво отразяват разгъваемите дивани? Те са огледало на вашата склонност да се адаптирате бързо към промени.
Диван за сладка дрямка

Ако търсите удобство и мултифункционалност, то диванът за сладка дрямка и четене на книжка в следобедните часове е идеален избор за вас. Разнообразие на форми, материи, решения, както и изключителна функционалност- това е обикновеният диван с много лица. Какво казва за вас? Вие сте човек, ориентирам към функционалните решения и вършенето на няколко дейности едновременно. Е, очевидно е, че и сте от хората, които са работохолици и денонощието за тях е само един къс времеви хоризонт… С други думи, традиционните работни часове са ви чужди. Вие сте готови за промени и удобството за вас стои преди всичко.