Обзавеждане

Последните промени в меката мебел

мека мебел тенденцииНай – новите тенденции в меката мебел направиха пазаруването по – лесно и забавно, отколкото преди. Ето какво да очакваме на пазара този сезон:

Характерни ще бъдат цветове като оранжево, синьо розово и ярко зелена ябълка. Често те са съчетани с черно.

Според експерти, подходящи са ледено сини тонове или златисто, съчетани с кафяво, както и други меки цветове и тъкани, които да създават спа – атмосфера.

Ако сте привърженици на неутралните цветове, но се притеснявате, че те изглеждат бозави и остарели, можете да ги съчетаете с по – екстравагантни възглавнички или пискюли. Черно – белият дизайн е друг известен метод за неутрализиране, който продължава да е актуален и до днес.

Последните дивани и столове са шик, с аеродинамична форма и различни дървени облицовки върху тях, което им позволява да съответстват на почти всяка стая, що се отнася до дизайна.

Тъкани мебели, изработени от естествени материали, като например бамбук, ратан, абака, продължават да са модерни. Подобни стилове работят за един по – прост, но и елегантен дизайн.

Органични материали като памук, коноп и бамбук са станали популярни покрития за голяма част от меката мебел. Те намаляват риска от алергични реакции при сядане върху мебелите – нещо, което е невъзможно при синтетичните влакна. Това ви помага да водите по – здравословен и целесъобразен начин на живот.