Мода

Прашки, бикини или боксерки?

Прашки, бикини или боксерки?Попитахме мъжете какво предпочитат – прашки, бикини или боксерки. Защо? Разнообразието на кройки, материи и размери дамско бельо днес е огромно, но търсенето е с една цел – кои гащички биха стояли по перфектния начин, така че да изглеждаме секси в тях.

Всъщност бельото като такова съществува от стотици години. То, разбира се, в началото си е било проектирано с чисто хигиенична цел.

Но постепенно, с промяна на мисленето, стереотипите и разкрепостяването на човечеството, бельото става все по-важен елемент за привличането между мъжа и жената.

Още преди 500 години например в Австрия в двореца Ленгберг в Източен Тирол, известен още като Николсдорф, дамите от знатни семейства са се радвали на луксозно ленено бельо.

Същото това бельо дори променя историята на бикините като цяло, погледнато към днешна дата, тъй като се е смятало, че изрязаните гащички са се появили на доста по-късен етап. Е, да, но явно търсенето оправдава предлагането още преди няколко века.

Истината е, че с годините мъжете започнаха да се радват само ако видят повече плът и по-малко плат.

Кюлотите от едното време се заменят с боксерки, бикини, бразилска прашка и накрая в прашката в познатия й вариант, в който три тънки лентички се преплитат. Точно тази есктравагантност с нищожното количество материя по горещите ни точки бе повратната точка, след която трябваше да решим – или започваме да ходим без бельо, или започваме да избираме правилното бельо.

Но тук веднага идва въпросът – правилното значи удобно или секси? Със сигурност ще ти кажем, че и двете, защото няма как да изглеждаш секси, ако ходиш като кобила в неудобството и ластиците впили се да не казваме къде. Но какво тогава е секси?

Попитахме мъжете – прашки, бикини или боксерки? А те ни отговориха:

„Със сигурност прашки. Жената, която носи прашки, има самочувствие, модерна е, а и обикновено е с готино секси дупе“ – Иван, 23 г.

„Естествено, че с прашки. Не искам момиче с бабешки гащи“ – Христо, 25 г.

„100% бикини. Има нещо особено секси в дантелените гащички, което прашките не притежават, а боксерките – съвсем“ – Мариян, 30 г.

„Не разбирам момичетата, които носят прашки. Изглежда ми супер неудобно и все си мисля, че нещо я боли. Май ми е по-добре да си я представям с бикини“ – Жоро, 24 г.

„Харесвам жени с всякакво бельо, но май най-много се кефя на боксерките. Показват по-малко, но като ги свалиш, приятните изненади продължават“ – Андрей, 28 г.

„Истината е, че най-много харесвам жени БЕЗ бельо, така че нито прашки, нито бикини, нито боксерки“ – Васко, 26 г.