Мода

Модни трикове за оптически по-слаба фигура

Модни трикове за оптически по-слаба фигураЗабрави за черният цвят като единствена възможност да скриеш подпухналото коремче и по-големите бедра. Истината е, че дори бялото може да изглежда стилно и да те втали, стига да знаеш как точно да го носиш.

Как да подбираш дрехите си така, че да те представят в най-добра светлина? Научи сега:

V-образно деколте
Независимо дали ще избереш блуза или риза в светло розово, жълто или пък зелено, V-образното деколте е чудесният избор, с който ще акцентираш върху бюста си така че проблемната ти талия ти изобщо да не бъде в центъра на вниманието.

Набори
Друг вариант да прикриеш по-голямата талия и тлъстинките отзад е да избереш дреха с набрана материя. Така оптически ще свалиш няколко сантиметра, а и не само. Няма нищо по-неприятно от това фин памучен плат да опъва и подчертава едрата фигура.

Туника
Етно модата е тотален хит в последните месеци. Средната дължина и леката кройка ще прикрият всичките ти недостатъци – пищно дупе и неоформена талия. Предлагаме ти да подчертаеш това, с което разполагаш, като поставиш ластичен широк колан точно под бюста. Съчетай с тесни дънки и високи токчета.

Хипи пола
Ако имаш фина талия и прибрано коремче, но фигурата ти е по-скоро крушовидна и дупето ти е по-голямо, подчертай горната част на тялото си с вталена блуза в един цвят и прикрий недостатъците с широка шарена хипи пола, която също изживява своя моден пик.

Дълги дънки
Издължи бедрата с дънки с висока талия. Нека крачолите са леко разкроени и много дълги, а ръбът е едно добро допълнение.

Аксесоари
Разбира се, най-майсторският трик е да използваш не дрехи, а аксесоари. Умните дами знаят как да насочат вниманието върху друга част на тялото си. Подходящи са дълбоките деколтета с масивно бижу и погледите на околните автоматично ще се приковат там.