Мода

Свалени килограми и проблеми с гардероба

Свалени килограми и проблеми с гардеробаСлед като в продължение на няколко месеца се труди упорито със строги диети и много упражнения, най-сетне влезе във форма.

Проблемът обаче е какво да правиш от тук нататък с гардероба и стила си.

Никога не подценявай широката рокля
Това, че си свалила определени килограми и сега някои дрехи са ти големи, не значи, че трябва да се сбогуваш с тях. Напротив. Така например малко по-широката рокля можеш да носиш на работа, като подчертаеш талията си с тънък колан. Хубавото в случая е, че сега са модерни именно по-неглижираните дрехи, които не обвиват стегнато тялото ти в задушна прегръдка. Пък и със сигурност ще се чувстваш по-добре в една идея по-свободна дреха в продължение на 8-9 часа, нали?

Бъди наясно с размера си
Голямата грешка, която повечето жени правят е, че носят дрехи, които изобщо не отговарят на фигурата им. Така дамите с по-широк ханш неохотно скачат в дънки с ниска талия, подчертаваща несъразмерността им, а онези, които имат широки рамене обличат сако с подплънки. Не бъди от тях, особено след като вече си минус някакви килограми. Огледай се детайлно в огледалото – набележи си неща, които харесваш в себе си и такива, които искаш да прикриеш и просто мисли, преди да дадеш парите си за дреха в бъдеще.

Купи си нещо малко и черно
Сега, когато вече си се сдобила с тялото, за което си се трудила усилено в последните няколко месеца, трябва да се поглезиш с една красива дреха. А както по-необходимо на една жена от малката черна рокля? Избери онзи модел, който да отива най-много на структурата ти, обуй високите токчета и разходи това секси тяло още тази вечер.