Красота

Предимствата на малките гърди

малки гърдиДнес много жени се срамуват от факта, че имат малък бюст и в усилията си да скрият това, купуват по-големи размери сутиени с подплънки или пък прибягват до силикона.

Но знаеш ли, че да имаш малки гърди крие своите предимства. Ето какви са те?

Имаш по-голяма чувствителност
Проучване на университет във Виена доказва, че по-големите гърди са по-безчувствени от по-малките. „Големите гърди имат повече мастни тъкани, отколкото жлези. А именно вторите са „главните виновници” за чувствителността”, казва сексологът Рейчъл Рос. „Когато гърдите са малки, е по-лесно жлезите да бъдат стимулирани, защото не се крият п голямото количество мастна тъкан. Така предлюбовната игра е много по-възбуждаща”, обяснява още тя.

Влияят добре на здравето ти
Да, оказва се, че малките гърди са по-здравословният вариант. Например, когато тренираш във фитнеса, можеш да извършваш много повече упражнения с лекота. Отделно от това, те са по-леки и не натоварват гърба и врата ти. Оттам имаш по-рядко главоболие.

Изглеждаш по-млада за по-дълго време
Знаеш ли, че мъжът преценява възрастта на една жена по гърдите? Шокиращо, но факт. Истината е, че те имат нужда от жокер, за да познаят на колко години е една жена и първото нещо, по което съдят са физическите белези. И тъй като повечето дами боядисват косите си и се гримират достатъчно умело, нещото, по което съдят силния пол са именно гърдите. В главите им се появява следната схема: „По-малки цици = по-млада мацка. По-големи = по-стара“.

Лесно пазаруваш
Ако си шопинг маниачка (а коя жена не е?), със сигурност пробваш дрешки през ден в мола. И имаш невероятният късмет почти всяка рокля да ти стои убийствено секси. А сега, знаеш ли какъв е проблемът на всяко момиче с голям бюст? От една страна, дрехите често не им стават, защото са им тесни в гърдите или пък широки в талията. Модните къщи днес не предлагат кройки за едрогърди мадами, а залагат на тези за естествени мацки. От друга, големият бюст прави момичетата да изглеждат дори една идея по-пълни, дори да са с перфектни мерки в талията.

Затова бъди благодарна на секси малкия си бюст и не се свени да се фукаш с него във всеки удобен момент.