Взаимоотношения

Секс за закуска

Секс за закускаНяма нищо по-хубаво от това да се събудиш до любимия ти мъж, сгушена, влюбена и възбудена. Ароматът му, съниливият поглед, ръцете, които те обгръщат и ти обещават сигурност…Освен романтично, всичко това е безкрайно секси, подходящ момент да правите любов, още мили и топли под завивките, преди началото на поредния напрегнат работен ден? Ама, разбира се! Това е закуска преди закуската! Прекрасно е!

Горещо препоръчваме да не се мотаеш, правейки излишни неща у дома, а да бъдеш неустоимото сутрешно изкушение за своя партньор. Не пропускай онези малки моменти, които носят щастие през целия ден, създай настроение за мъжа до теб, накарай го да се почувства желан и не се поддавай на мързелуването. Сексът е щастие, а забързаното ежедневие ни лишава от постоянното щастие, затова трябва да го създаваме при всеки удобен момент.

Бързаш да оправиш децата или да се приготвиш за работа, започваш закуска, подреждаш, започва сутрешния хаос и отново се подаваш на рутината, без да си даваш сметка, че може би един сутрешен секс, ще замени достойно чашата кафе. Има многобройни проучвания и изследвания, според които сексът е лечителен, действа успокояващо на нервната система, предотвратява стреса, а като бонус е насладата, която неизменно поставя усмивка на лицето ти.

Сексът сутрин е толкова истински и чувствен, затова и много хора го предпочитат. Липсата на време, или оправданието за нея, обаче, прави невъзможно неговото осъществяване.

Когато тялото е отпочинало, главата ти още не е започнала да пресмята и умува, си освободена да се насладиш, отдадеш и дори да дадеш повече. Сексът е като терапия, той те пречиства, носи ти положителна нагласа за деня и те дарява със заряд, който пренасяш и споделяш с останалите. Освен това, когато сме задоволени, можем да сме много по-продуктивни, дейни и пъргави.

Вместо сутрешен джогинг, една порция секс и кръвообращението ти се подобрява. Удоволствие и здраве, каква по-хубава комбинация! Сутрешната ерекция на мъжа е едно голямо предизвикателство, възползвай се и ще видиш, че колкото повече време отделяш за секса сутринта, толкова по-успешен ще бъде деня ти. Мразим вредните навици, затова те съветваме да не забравяш секса за закуска!