Взаимоотношения

Как да поканим някого в мрежата на среща

Как да поканим някого в мрежата на срещаАко сте твърде срамежливи и не можете да поканите някого на среща на живо, използвайте интернет пространството, за да привлечете неговото или нейното внимание. Пратете имейл, заговорете човека в социалната мрежа, която ползвате или просто му пратете съобщение в любимия ви чат клиент.

1. Преди да пристъпите към заветния момент, прекарайте известно време с вашето потенциално гадже. Опитайте се да разберете какъв е неговият/нейният имейл, помолете го/я да ви добави във Facebook, ако все още не го е направил.

2. Веднъж щом осъществите онлайн контакт, не преминавайте към въпроса веднага. Започнете небрежна кореспонденция. Припомнете откъде се познавате, ако е необходимо. Опитайте се да откриете общи теми за разговор, сходни интереси в киното, музиката, изкуството и т.н.

3. Ако смятате, че си приличате достатъчно и все още сте убедени, че искате да излезете с този човек, значи е време да го поканите на среща. Предложете му да пиете кафе, да отидете на разходка или просто да видите някой филм заедно.

Дано отговорът е положителен!

Важно! В никакъв случай не притискайте човека. Ако откаже първият път, не си вадете прибързани заключения. Може наистина да е зает точно в този момент. Оставете го той или тя да ви предложи удобен за него ден от седмицата. Но дори и да не го направи – не го/я нападайте. Всеки има право на избор. Може би следващият път ще имате повече късмет!