Обзавеждане

Столовете тип пеперуда

Стол тип пеперудаВъв всеки дом трябва да има стол-пеперуда. Сега ще ни помислите за полудели дизайнери, които се чудят какво още да измислят, за да печелят награди или още много зелени банкноти. Столовете тип пеперуда обикновено се състоят от сгъваема метална рамка с голяма текстилна материя, която се простира върху рамката и цялостният облик наподобява пеперуда.

Когато Ви подарят този елегантен стол тип пеперуда, Вие не само ще въздъхнете от наслада, но и Ви гарантирам, че ще е първото нещо, към което ще се отправите след дълъг и уморителен ден. Той е като малко и удобно гнезденце, където можете да се настаните и да четете последния роман на Гришам, да говорите по телефона с майка си или да гледате романтична комедия.

Не забравяйте да сгънете Вашата пеперуда, за да намалите обема й и да я отнесете с Вас на плажа през лятото. Ако искате можете да я сгъвате, за да е по-компактна и да я носите винаги, когато имате нужда от допълнителен стол. Имам странното усещане, че щом веднъж сте ‘полетели’ с пеперудата, няма да Ви се иска да я сгъвате или споделяте с друг член от семейството.

Нашата любима пеперуда има типично градски стил. Тя е изключително удобна и можете да я персонализирате според изискванията Ви или декора у дома.