Интересно

Топ 5 на най-предпочитаните спортни залози в света

Топ 5 на най-предпочитаните спортни залози в светаСпортните залози процъфтяват повече от всякога, като това се дължи и на иновациите в мобилните и онлайн залагания. Днес е изключително лесно да заложите на любимия си отбор, стига да имате компютър или мобилно устройство с интернет връзка. Колегите от CasinoRobots.com решиха да споделят, кои са топ 5 на най-предпочитаните спортове за залагане, след като направихме анализ на нишата.

На първо място е Цар футбол

Футболните залози винаги са привличали играчите. Всеки привърженик на футбола, си има любими отбори от различни държави, на които залага. Разбира се, немалко клиенти на букмейкърите залагат и на късмет, без да се обвързват с пристрастия към дадени клубове. Така например, преди старта на срещите от Премиър Лийг във Великобритания, запалянковците пълнят пъбовете, за да прогнозират как ще протече даден мач и да обсъдят евентуалните залози.

Следват конните надбягвания

Конните надбягвания са много известен спорт в света на спортните залагания. Те се радват на огромен интерес от страна на играчите във Великобритания, САЩ и Ирландия. Този глобален спорт генерира огромни приходи за букмейкърите, но и играчите се радват на немалки печалби. Сред най-известните събития са Grand National, Royal Ascot, EpsomDerby и други.

Залагания на тенис на корт

Това е третият по популярност спорт, за който се правят големи залози във всяка точка на света. Големите турнири, сред които Уимбълдън, Аустрелиън Оупън, ЮС Оупън и прочие, са в полезрението на залагащите. Букмейкърите дават големи коефициенти за мачовете, които към днешна дата стават все по-оспорвани и интересни. Ето защо тенисът е под номер 3 в нашата класация.

Боксът също е интересен

Бокс се гледа във всяка точка на планетата. Залаганията са много, тъй като този спорт все още е жив и се харесва на хората. В сайтовете за залози могат да се видят рекламни банери на най-големите битки, както и топ коефициенти, които блазнят играчите. Това ни накара да сложим бокса до най-известните спортове, на които можете да направите залози.

Голф залозите – игри за милиони

Другото голямо събитие, на което се залага по целия свят е голфът. Залаганията на този спорт са много примамливи, тъй като букмейкърите предоставят десетки пазари, възможност за залози на живо, високи коефициенти и не на последно място истинска тръпка от тази игра за милиони.