Взаимоотношения

Умира ли физическият Секс шоп

Секс шопПредвид масовата продажба на играчки за сексуална стимулация във виртуалното пространство, закономерно възниква въпросът: Умира ли физическият секс шоп – този, който можем да посетим на място в реалния свят? Факт е, че онлайн продажбите на атрибути за сексуална стимулация надвишават осъществените във физическите търговски обекти, но означава ли това край на еротичния магазин такъв, какъвто го познаваме отдавна?

Сгушен срамежливо в глухите улички на големия град, реалният секс шоп все още съществува, и не само това – той все още продава. Защо? Защото еротичните магазини от тухла и бетон си имат своите несравними предимства. Кои са те? Точно върху тях ще фокусираме вниманието си в настоящия материал.

Възможност да се запознаем в детайли с предлаганите продукти

Онлайн сайтовете за продажба на еротични стоки се стараят да поднесат изчерпателна информация относно предлаганите продукти – размер, материал, изисквания за почистване, начин на захранване и т.н. Те обаче не могат да дадат на клиентите си уникалната възможност да се запознаят детайлно с продуктите.

На място можете да видите точно колко е голям (дълъг и дебел) даден вибратор, както и да усетите лично силата на неговите вибрации. Във физическият секс шоп можете да разберете колко е шумен даден модел и дали мирише неприятно на гума. Доста от по-евтините латексови приспособления за сексуална стимулация запазват неприятната си миризма, а понякога се оказва, че тя е най-малкият проблем.

Играчките за възрастни не подлежат на контрол от страна на санитарните власти, така че, независимо какво казва опаковката на даден продукт, наличието на фталати и токсични оцветители не е прецедент за индустрията. На снимката определен артикул може да изглежда съвсем различно от това, което ще видите на живо в реалния sex shop. Много мъже са споделяли горчивия си опит с уж реалистично изглеждащи надуваеми кукли и мастурбатори, пресъздаващи женската анатомия.

Не пренебрегвайте живия контакт с продавача

Много хора предпочитат онлайн пазаруването на еротични играчки, заради възможността да избегнат неудобството от живия контакт с продавача. Истината е, че на тези места работят професионалисти, които са обучени как да общуват с клиентите, какво да им препоръчат, за какво да ги предупредят и т.н.

Продавачът може да ви спести покупката на артикул, който не отговаря на вашите очаквания и не ви върши никаква работа. Играчките за сексуална стимулация не са евтини (поне качествените), затова не се лишавайте от професионалната консултация, дори когато пазарувате от виртуален секс шоп. Добрите сайтове имат опция за онлайн чат с консултант, който ще отговори на всичките ви въпроси.

И все пак, директната връзка между купувач и продавач е за предпочитане. И в двата случа целта е да ви продадат някаква стока, но на живо можете да доловите колебанието и неискреността в погледа и гласа на човека отсреща. Дори да ви каже, че даден продукт е страхотен, вие ще почувствате инстинктивно дали ви лъжат или не.

Физическият секс шоп е страхотно място за начинаещите в този род забавления. Заслужава си да посетите такъв поне веднъж, за да усетите атмосферата, да срещнете хора, които също като вас не се страхуват да експериментират и опознават сексуалните си предпочитания. Помнете, че там работят истински професионалисти, за които сексът е нещо нормално, вълнуващо и приятно. Опасенията, че ще ви гледат скептично, с отвращение и насмешка са напълно излишни.