Технологии

Защо инвестицията в електроуреди с транспортни дефекти е чиста печалба?

електроуреди с транспортни дефектиБроят на битовите уреди в един съвременен дом не е никак малък. Битовата техника включва бойлери, готварски печки, хладилници, перални, сушилни, съдомиялни, микровълнови печки и др. Животът ни днес е немислим без тяхното присъствие, но закупуването на пълния набор бяла техника е свързано с голям разход на средства.

Днес имаме възможност да закупим чудесни нови електроуреди с транспортни дефекти на изключително ниска цена. В следващите редове ще разгледаме подробно въпроса защо покупката на същите е чиста печалба? Нека започнем с факта, че по-ниският разход е добре дошъл за всяко домакинство. Спестените пари винаги могат да вложат в покупката на бонус полезна вещ за дома.

Защо не бива да ви притесняват дефектите?

Обикновено при споменаване на думата дефект, потребителите стават силно скептични, дори ако става въпрос за дреха или дамска чанта. Логично е, когато се касае за по-крупна покупка на важен домакински електроуред, да бъдем много по-взискателни. Все пак това безценно изобретение на човека ще направи ежедневието ни по-леко, а и цената му не може да се сравнява с тази на нова блуза, чифт маратонки или раница на моден бранд.

Дефектите по предлаганите в някои магазини домакински електроуреди са само и единствено козметични. Тоест, повредата засяга единствено визията на уреда, но не и неговата функционалност. Нещо повече, техниката преминава задължителни тестове за изправност и търговците информират клиентите си за това. Болшинството продукти са с гаранция.

Пораженията върху корпуса са почти винаги минимални. Понякога става въпрос за лека драскотина тук-там, но по-често се касае за олющена боя и лека вдлъбнатина по тялото на пералня, печка, хладилник и т.н. Бъдете уверени, че ако стъклото на вратата на фурната е счупено или пък програматорните ключове не работят, уредът няма да се предлага в нефункциониращо състояние.

Всеки дефект, възникнал по време на транспортиране, подлежи на лесно и бързо коригиране. Дори не е необходимо уредът да бъде закаран в сервиз. Всеки може сам у дома да си замаскира щетите с малко боя, така че да станат по-малко забележими. Това само ако дефектите много ви дразнят.

50% по-ниска цена – все още ли се колебаете?

Битовите електрореди с транспортни дефекти привличат купувачите най-вече с ниската си цена. Често ще видите печка, хладилник или пералня на утвърдена марка да се предлага на почти половината от реалната ѝ цена. Редно е да подчертаем, че това са обикновено нов модел уреди. Много по-нови понякога от здравите, предлагани в големите търговски вериги.

Ако винаги сте мечтали да имате печка BOSCH, пералня Miele или хладилник на друга специална за вас марка, но не сте могли да си ги позволите, вече ще можете. Функционалността на уредите е непокътната, така че ще можете напълно да се насладите на невероятните им работни възможности.

Само заради удоволствието да внесеш в дома си уред от ново поколение на марката, която ти лично смяташ за престижна, си струва да си затвориш очите за някои дребни, козметични повреди. Те често са отстрани и в задната част на корпуса, така че след инсталиране на уреда, дори няма да ги виждате. При домакинските електроуреди за вграждане проблемът с наличието на дребни транспортни дефекти е дори несъществуващ.