Мода

Актуални цветове при дамските дрехи за сезон лято

Актуални цветове при дамските дрехи за сезон лято Предполагам всички вече отдавна сте наясно какви са най – новите модни тенденции на дамските дрехи този сезон. Темата е толкова обсъждана, че почти няма нещо, което да се допълни затова решихме да поговорим за модните цветове, които ще властват това лято при дамските дрехи.

И така, ако все още се чудите кои са модните цветове на които трябва да обърнете внимание купувайки си дамски дрехи това лято, сега е моментът да се информирате.

Небесно синьото е един от най – модните цветове, затова не бива да пропускате да го добавите в предните места в списъка си. Всичко, което ни напомня за море, небе и лято е модерно. Можете да комбинирате небесно синьото с бяло и ще сте хит навсякъде, където се появите.

Ярко жълто – Този цвят носи усещане за лято, слънце, златни плажове и безкраен купон. Всички нюанси на жълтото са модерни, така че спокойно можете да се снабдите с панталон, блуза, рокля или топ в страхотен жълт цвят.

Оранжево – Оранжевото е хит при дамските дрехи този сезон. Носи се всичко в оранжево – от дамски дрехи, до обувки, аксесоари и бански. Особено актуално е оранжевото тъкмо при банските костюми, така че не пропускайте да закупите бански костюм в оранжево.

Искрящо бяло – Това лято бялото е наистина бяло, без комбинации с черно или червено. Ако искате да сте наистина модерни облечете се в дамски дрехи в свежо бяло и допълнете тоалета си с бели обувки, бяла чанта и бели аксесоари.

Карамел – Този цвят е страшно секси и подхожда идеално на летния слънчев загар на всяка дама. Модерни са също бледо розовите, кремавите и кораловите цветове при дамските дрехи.

Класическо черно – Нито един моден сезон не минава без класиката в жанра – черното. То обаче тази година е застъпено единствено при вечерните тоалети или деловите костюми на дамите.