Мода

Петте женски дрехи, които мъжете обожават

Петте женски дрехи, които мъжете обожаватНаучи кои дрехи карат ченетата на господата да паднат до земята и вземи акъла на твоя човек.

1 Малко, черно, от дантела
Дори и под дрехата, бельото винаги си остава секси.
„Знам, че на жените не им е удобно по цял ден да ходят със сатенени прашки, но поне в секса могат да експериментират. И без това гащичките им ще бъдат свалени на втората секунда. Обожавам жените в черно, дантелено бельо. Стил, класа и мнооого секс!”, признава Жоро, 26 г.

2. Широко, секси, негово
Кога размерът няма значение? Когато става дума за домашната дреха.
„Обожавам приятелката ми да се разхожда вкъщи облечена само в някоя от моите тениски. Дупенцето й съвсем леко се показва изпод дългата блуза, краката й са фантастични, а оголеното рамо чака да бъде целунато”, разказва романтичният Иво, 27 г.

3. Семпло, но стилно
Изчистеният дизайн винаги представя в най-добра светлина силуета.
„Разни розички, плохи и хвърчащи парчета плат може и да впечатляват останалите жени поради сложността на изработката, но мен ме грабва тясната, права рокля в средна дължина и с тънки презрамки. Стилна, секси и нямаща търпение да бъде свалена”, обяснява любовникът Христо, 30 г.

4. Обикновено и непретенциозно
Мъжете оценяват по достойнство естествения вид на жената. Без преструвки, високи токчета и големи аксесоари.
„Нямам нищо против гаджето ми да се наконти и всички наоколо да ми завидят, но понякога ми се иска тя просто да облече първите дънки и потник в гардероба и да отидем на разходка”, твърди сладурът Марто, 26 г.

5. Класика и пак класика
Покажи му класа и чакай да ти падне в краката.
„Обожавам жените, които имат вкус. Не е необходимо да е облечена в рокля от последната колекция на някой френски дизайнер. Правата пола в средна дължина и високият ток винаги са на мода, а добре оформеният прасец ме възбужда страшно много”, обяснява палавият Симо, 25 г.