Красота

Големи гърди – истината

Големи гърдиНяма момиче в днешно време, което да не мечтае за поне една идея по-голям бюст. Пластичната хирургия отчита бум в областта на уголемяването на гърдите, а тинейджърките все повече мечтаят за скъп и „променящ живота“ им подарък за абитуриентския бал: имплант, ако е възможно два.

Но дали все още т. нар. „цицомани“ съществуват? Възможно ли е жаждата за пищен бюст да вирее в 21. век? Не отмина ли тази мода и дали не се поамериканчихме прекалено много, че все гледаме кой и колко кубика крие в сутиена? Мисля, че е време да разбием митовете за големите гърди и да погледнем истината в очите:

Мнението на мъжете:

Все по-малък процент мъже копнеят по бюст а ла „Памела Андерсън“. Днес е доста по-важна за тях формата, а размерът… той няма кой знае какво значение. Дори модата по втренчения в деколтето поглед отшумява. Виж, добре оформените задни части са къде-къде по-нагоре в класациите.

Мнението на жените:

Като изключим жените, които са ама съвсем комплексирани от чашката А и милеят за поне един номер по-голям сутиен, който спокойно да запълнят, останалите – тези, с нормални размери и тези, с доста големи гърди, не са фенки на прословутите „дини“.

Повечето жени с възголям бюст страдат от редица проблеми с гръбнака, а тези с нормален са толкова доволни от естествеността си, че дори не помислят за чифт от онези импланти, които ще затрудняват сядането зад волана и поставянето на предпазния колан. А и днес Европейския стил е доста по-улегнал в съзнанието на българката: малко, но от сърце.

Поводи защо не трябва да се кланяме пред големи гърди:

Почти всеки мъж няма да ни слуша какво говорим, а ще зяпа в деколтето ни.
* Блузата с гол гръб е само мираж, защото бюстът ще се разлива навсякъде.
* Много по-лесно е излягането по корем, а и спокойното припичане на задната част на тялото на плажа.
Гръбначните изкривявания са почти невъзможни.
Хубавите подаръци, винаги са в малки опаковки.

Е, още ли си вманиачена по големите гърди? Предлагаме ти да започнеш да се харесваш такава, каквато си. Чувствай се комфортно в кожата си, приеми, че ти наистина си секси, макар и да не носиш чашка D, и ще осъзнаеш, че гърдите не са всичко, а само минимална част от цялостната ти визия.