Взаимоотношения

В Деня на влюбените обичай себе си

Деня на влюбенитеАко нямаш половинка за Свети Валентин, в никакъв случай не оклюмвай глава! Има толкова много неща, които можеш да правиш и без да се депресираш от това, че любовта не е кацнала на рамото ти.

Ето какво имаме предвид:

1. Излез с приятели на кино и гледайте някой страшен филм. Вечерта на Свети Валентин определено не е подходяща за романтични комедии, на които да похапваш пуканки и да подсмърчаш колко тежък е животът и как не си намерила сродната си душа.

2. Изкарай си незабравима щура нощ на готин купон с много познати, непознати и… алкохол. Напий се до козирката и се предай на партито!

3. Ако не ти се излиза, можеш да се поглезиш в домашна обстановка с релаксираща вана, ароматни свещи, секси музика и страхотна книга в ръка.

4. Излез на шопинг и си купи онези страхотни обувки за 400 лева, по които се прехласваш в последните… 2 месеца. Нека те бъдат твоята сродна душа за вечерта и не само.

5. Отиди на място, което те прави истински щастлива. Може би е някъде извън града? Красиво райско кътче, което да заснемеш с новия фотоапарат? Какво чакаш?! Грабвай обектива и запечатай в снимка всички листенца, буболечки и капчици роса, които винаги си искала да увековечиш.

6. Покани всичките си необвързани приятели за една приятна вечеря в домашна обстановка, по време на която можете да оплюете всички семейни двойки, които познавате.