Взаимоотношения

Как да разберем дали той все още има чувства към бившата?

чувства към бившатаСигурни ли сте, че той е забравил бившата? Нещо ви човърка отвътре?

Има някои особености, които ще ви помогнат да разберете дали той има все още чувства към своята бивша приятелка. Ето някои от тях:

1. Говори обидно за новия мъж в живота й

Гаджето ви определено показва, че все още му пука за старата връзка и не може да се примири с факта, че тя е продължила живота си с друг мъж. Именно това е причината в момента той да злослови срещу нея и новият избраник.

2. Отбягва местата, които му напомнят за нея

Няма да те зарадваме, ако ти кажем, че той по този начин се опитва да избяга от чувствата си. Това е един от най-лошите признаци. Старателно проучи ситуацията дали не си само рамо, на което той да поплаче в трудния момент. Щом твоят човек не иска да чуе за местата, на които е ходил с бившата си, най-вероятно той все още тайничко или подсъзнателно се притеснява от чувствата, които те ще породят в него.

3. Познаваш ли се с приятелите му? Може би те не знаят, че съществуваш!

Тук изобщо не става дума за съмнения! Той не е забравил бившата си! Не, със сигурност не е, особено ако не те е запознал с тези близки до неговата стара любима. След като не иска да те запознае с приятелите си и тези от старият им приятелски кръг, по всяка вероятност той или не иска да се разчува за вас, или му пука дали бившата ще възприеме идеята, че той има ново гадже.

4. Хващаш го често в крачка да говори с нея по телефона

Или по-лошото – разбираш, че й звъни тайно от теб. Той определено те лъже, тъй като  все още има чувства към бившата. Тази ситуация казва само едно  – той продължава да я обича или не му е безразлична и отдаде ли му се възможност, би се върнал обратно при нея.

5. Засичали ли сте нейни вещи в дома му? Носи ли все още гривната, която тя му подари миналата Коледа?

Разбираш за нейни вещи, които той все още пази в дома си и не смее да се раздели с тях. Време е да си помислиш дали това наистина е твоя човек. При условие, че ти се е случвало да се натъкваш на вещи на бившата му, той най-вероятно няма намерение да ги изхвърли, както все още не я е „изхвърлил” от ума си.

6. Пази общите им снимки във Фейсбук, Инстаграм, Туитър и прочие…

Твоят приятел пази все още спомени от старата си връзка? Разбираме, че са спомени, но те не правят нищо друго освен да дразнят настоящата партньорка, в този случай – вас.  Най-лошото обаче би било да държи снимката й в рамка на нощното шкафче. Сега е ред щателно да прегледаш профила му в социалните мрежи, да огледаш всички рамки със снимки в дома му и след това започни да си вадиш изводи. Намериш ли я, не очаквай нищо друго освен да бъдеш буфер или трамплин към нейното забравяне.

7. Въпреки стоящите в профила му снимки, той я е блокирал отвсякъде, както и няма да я откриеш сред приятелите му във Фейсбук.

Е, какво ти говори това? Естествено, той не може да се контролира.Бъдете сигурна, че поведението му  говори за все още тлеещи чувства към старата му половинка.