Взаимоотношения

Леко пияната жена е секси. Наздраве!

Леко пияната жена е сексиАко доскоро си мислеше, че гледката на леко подпийнала дама е меко казано грозна, нека те зарадваме с ново откритие – доказаха, че един коктейл прави жената с до 10 % по-привлекателна.

И ако си мислиш, че тук става дума само за 20-25 годишните момичета – не. В изследването всъщност са взели участие дами до 70-годишна възраст, като от всички една трета са заявили, че се чувстват по-секси, а ¼ признават, че другите им изглеждат по-привлекателни.

Всъщност идеята се корени в това, че три-четири глътки алкохол карат жените да се чувстват по-уверени в себе си. Добиването на самочувствие от друга страна се харесва на противоположния пол. Всеки мъж се впечатлява от уверените, не от скромните жени.

Като включим и приглушената светлина в дискотеката, разнасящите се във въздуха хормони, музиката, която кара телата ни да се движат и всеобщото празнично настроение, не е чудно, че по-голямата част от флиртовете всъщност се случват именно там, в дискотеките.

Затова, следващия път, в който подминеш страницата с алкохолните питиета, се върни и разгледай какво ще ти предложи бармана.

А ние ти предлагаме и коктейл, който освен страшно вкусен, действа и като афродизиак, тъй като съставките му включват продукти, познати като едни от най-силните афродизиаци, а именно дайкирито.

И ако не си в заведение да си го поръчаш, а си попаднала на домашно парти, забъркай си еднo ягодово дайкири със следните съставки:

– Натрошен лед
– 40 мл светъл ром
– 30 мл „Коантро”
– 20 мл ягодов ликьор
– 30 мл лимонов сок
– 4 свежи ягоди

Начин на приготвяне:
Постави всички съставки в миксера. Разбъркай до получаването на хомогенна смес, след това излей в чаша.

А сега отпий сластно пред очите на пича, който си си харесала. Почувствай колко секси си и след малко той сам ще дойде при теб.