Мода

Модни идеи какво да облечеш на романтична среща

Модни идеи какво да облечеш на романтична срещаВълнението около първата среща винаги е голямо, особено при жените. Суетата изплува на преден план и единствената мисъл в главите ни е „Ами сега! Какво да облека?”

И докато преглеждаш гардероба си, а дрехите летят из всички посоки на стаята, сякаш всичко ти се размива, нали?

Спокойно! Нали затова сме ние.

Подбрахме няколко модни комбинации, напълно подходящи за романтична среща. Вдъхновихме се от флоралните мотиви, които напълно асоциираме с любовния трепет.

Затова, ако имаш нещо с цветя, непременно го използвай за случая. Ето как да го комбинираш:

Ако ти предстои среща през деня, заложи на рокля на цветя от памучна материя в средна дължина. Подчертай талията с тънко коланче, а рамената задължително да са открити. Обувките пък трябва да са ти удобни, за да можете да се разходите с твоя човек без в главата ти да крещи болката, но в същото време и високи, за да подчертаят краката ти. Ето защо най-добре да се спреш на платформите. Няколко едри цветни гривни и голяма чанта, в която да можеш да побереш папките всичко необходимо, и си готова.

Ако с обекта на чувствата ти ще се видите вечерта, избери рокля на цветя от сатен. Комбинацията от морско синьо и цвят папая е особено гореща. Към този чудесен тоалет добави високи токчета и малка чантичка, в която да побереш единствено телефон, пари и глос за устни, а връхната дреха е препоръчителна, ако случайно срещата продължи безкрайно или поне до 2 посред нощ.