Обзавеждане

Най-скъпите завивки за спалня

Най-скъпите завивки за спалняТова е пример за потвърждение на факта, че световните производители са поели инициативата да докажат, че трябва да има най-скъп продукт от всяка една категория. И то наистина скъп! Този списък на продукти напоследък се обновява доста често. Може и да звучи прекалено екстравагантно, но създаването на 22-каратовите завивки за спалня са факт не отскоро. Тези, които имат достатъчно възможности за харчене могат да си позволят вече и този лукс. Дизайнът е на Шарлот Томас. Уникално скъпата колекция цели да достигне до клиенти с много дълбоки джобове.

Осигуряването на екстремен среднощен лукс се дължи заради ръчно вплетените 1 000 златни парченца в изключителният мериносов материал. Луксозният вид се подсилва от финия индийски жакард и египетски памук. Вече можете да удовлетворите нуждата си от елегантна възглавница на цената от 3 800лв. И това, разбира се е цената само на калъфката. Това доказва поговорката, че е нужен само покрив над главата и мека възглавница за един спокоен сън.

Шикозният вид на завивките се дължи на изключително редките материали, използвани за направата им. Това ги прави достъпни за съвсем малка част от клиентите, които едва ли биха имали нещо против да постелят толкова скъпи завивки върху десетки пъти по-скъпите си легла.