Авто-Мото

Осигурете си сигурни и удобни трансфери от летище София

 трансфери от летище СофияЧуждестранните гости на българската столица, когато пристигнат на летище София имат необходимост от трансфер по всяко време на денонощието до различни дестинации в града и страната. Осигурете си бърз и сигурен трансфер от летище София. Когато пристигнете на летището е необходимо просто предварително да сте заявили дестинацията в българската столица, до която трябва да стигнете.

Ние ще Ви чакаме на точно определеното място и по най-бързия маршрут ще Ви откараме до заявената от Вас точка. Разполагаме с прекрасни превозни средства, които могат да поберат различно количество пътници и са оборудвани модерно и комфортно. Те отговарят на всички международни стандарти за сигурност. С тях е удоволствие да се пътува.

Необходимо е да изберете набелязаната предварително дестинация, да въведете нужните данни и да изпратите поръчката. След това, в най-кратък срок, ще получите потвърждение.

Трансферите от летище София никога не е бил толкова лесен и удобен. С наша помощ, Вие ще имате възможност да се наслаждавате продължително време на красотите на българската столица. Предлаганият от нас трансфер е от врата до врата. Това ще Ви улесни максимално и няма да губите ценно време в лутане из непознатия голям град.

Ние можем да Ви гарантираме, че трансферите от летище София, които предлагаме, е една от най-приемливите за този вид услуга в столицата и няма аналог при подобните услуги в другите столични градове на Европейския съюз. Това, разбира се, в никакъв случай не е за сметка на качеството, за което гарантираме. Можем да Ви осигурим трансфер от и за летище София по всяко време на денонощието, в предварително указан от вас час. Ще бъдете посрещнати от усмихнат шофьор, който деликатно и коректно ще Ви помогне с багажа и бързо ще Ви откара до посочения от Вас адрес.

Ние гарантираме професионалното обслужване при трансфера и Ви предлагаме значителни удобства в нашите автомобили – безплатен Wi-fi, застраховка на пътническите места, просторно място за багаж и до 3 безплатни детски столчета. Нямаме допълнителни такси. Придвижването с нас е много лесно. Няма да Ви се налага да правите никакви други усилия, освен да разгледате част от интересните сгради и места в София, докато пътувате.

Когато предлагаме подобна услуга, ние ясно съзнаваме, че трябва да покриваме възможно най-високите изисквания и стандарти за качество. София се посещава от все повече хора от цял свят, които могат лесно да сравнят този вид услуга. Затова за нас трансферът от и за летище София е не само обикновен превоз, но и първи впечатления от България, първият сблъсък с нещо ново и непознато. Това ни задължава просто да бъдем най-добрите.

Услугата трансфер от летище София, която предлагаме може да бъде описана като необикновено приключение не само за нашите клиенти, но и за нас. Всеки трансфер е изпит по качество и любезност. Нашите шофьори познават добре столичния град, така че ще изберат за Вас най-краткия и ненатоварен маршрут. Осъществяваме всички трансфери бързо и акуратно, в зависимост от конкретните изисквания на нашите клиенти.

Имаме вече достатъчен опит в различни видове трансфери, до най-разнообразни дестинации в страната и можем с гордост да заявим, че сме напълно изградени професионалисти. Никога не правим компромиси с качеството, а това означава доверие и хиляди доволни клиенти.