Взаимоотношения

През кои фази минава бракът

етапи в бракаКакво те очаква, след като минеш под венчилото с любимия? Ето някои от често срещаните етапи от семейния живот, през които минава всяка двойка:

„Поглед през розовите очила”

Тази фаза е сладка като мед и мляко. Всичко е красиво, сърцата трептят само от един поглед, всяко докосване те кара да настръхнеш от кеф, а споровете са само част от цялото забавление. През този период можеш да се възползваш като съставиш в главата си планове за вашето бъдещо съвместно съжителство.

„По-сериозни стъпки за заздравяване на положението ви”

Време е да се замислите за по-сериозни мерки в професионален и личен план, които биха ви допринесли по-голяма стабилност. Проявете характер, концентрирайте се и напреднете в кариерното ви развитие, за да се сдобиете със собствено жилище, ако нямате такова. Стабилизираното финансово положение ще ви даде нужното спокойствие и при появата на дете.

„Бебе”

Нощните клубове, дискотеките и забавленията от този вид вече остават на заден план при поетата първа глътка въздух на вашето дете. Всичко започва да се върти покрай него и на първа линия се утвърждават детските градини, училищата и всяко едно нещо, което касае живота и развитието на детето ви.

„Обратно към моя милост!”

Това е времето, в което си отдъхвате от всички грижи за децата, тъй като те вече са големи и могат да се справят сами. Сега е момента да обърнете внимание на вашите лични намерения и желания, които биха удовлетворили вашата особа. Не пропускайте да включите в това и вашата половинка, защото това е възможността да възвърнете пламъка на любовта.

„Прехвърляне на топката”

Чувствате се като жертва, тъй като смятате, че сте дали всичко от себе си в името на другия и сега той ви е длъжен. Приемете тази фаза като едно предизвикателство и въпреки дребните разногласия и раздразнения поднесете порция любов, която би успокоила нажежената атмосфера.