Обзавеждане

Създайте перфектната романтична спалня

романтична спалняНе е толкова трудно, колкото изглежда! Ароматизирани свещи, сатен, люляк, свежи цветя и приятна музика са елементите, от които имате нужда. Много забавно е да се захванете с подобно нещо и ще ви помогне да освежите връзката с любимия или любимата. Специално от нас – няколко стъпки за осъществяване на истински романтична обстановка във вашата спалня за през уикенда.

Свещите

Те създават чувство за топлина, нежна и предразполагаща обстановка в спалнята. Чрез слабата светлина винаги излъчват мистерия. Свещта ви помага да разпуснете. Тяхната топлина докосва сетивата ви и ви изпълва с романтични чувства. Използвайте само ароматизирани свещи, защото те “работят” много по – добре от обикновените.

Какъв цвят на свещите ще изберете – преценете сами. Какъвто и да е, няма да сгрешите. Червените свещи например са най – подходящи, когато говорим за романтика. Розовите пък символизират нежно привличане и предана любов. А белите са знак за невинност, душевна красота и благородност. Така че, ако целта ви е да изглеждате секси, червеният цвят е само за вас, ако вашият стил е нежната обстановка, тогава изберете розови.

Белите свещи създават романтична атмосфера. Изобразявайки огнени елементи, те призовават към страст и желание. Поставете свещите на подходящо място и създайте нежна грижа през призмата на светлината. Бъдете внимателни – не оставяйте свещите без надзор, за да не причините пожар в къщата.

Тамян

Това е страхотно решение за придаване на романтична обстановка в спалнята. Тамянът е най – мощният афродизиак, защото носи идея за мистериозно – тайнственото. Предпочитан е ароматът на розата. Поставете го около стаята, за да засилите емоцията. Тамянът е известен със силната си миризма, така че той би могъл да довърши работата на свещите до края на вечерта. И все пак, не прекалявайте със силните миризми.

Сатен и дантели

Те никога не остаряват, нали? Карат ви да се чувствате добре и в кожата си, когато се завиете с тях. Сатенените чаршафи са неминуемо секси. Вземете сатенени завивки и възглавници. Пастелените цветове са много романтични. Ако пък сте прекалено страстни, можете да изберете червени нюанси. Дантелите не остават на втори план. Използвайте ги, когато искате да декорирате спалнята си и да придадете освободеност на обстановката. Те стоят добре, където и да ги поставите.

Цветя и музика

Винаги оставяйте ваза с цветя в спалнята си. Освен, че стаята изглежда романтична, те ухаят приятно. Подберете цветя по ваш избор и ги декорирайте. Музиката – изкуството на любовта! Няма нищо по – романтично от тиха и нежна музика, която да ви предразположи за предстоящата нощ с любимия човек до вас. Слушайте любимите си песни и се наслаждавайте на това, което ви поднася животът. Нищо друго не би ви накарало да се чувствате по – добре.

Любовта е изкуство, а изкуството – любов. Отдайте му се с пълна сила.