Взаимоотношения

Секс с обрязан мъж – има ли разлика?

Секс с обрязан мъжИма ли разлика секса с обрязан мъж? Що за глупост е това? Удоволствието от секса, не може да зависи от това, дали един мъж е обрязан или не. Предполагам, това се има предвид под разлика, защото от хигиенична и здравословна гледна точка мъжете, прибегнали до тази процедура имат по-малко проблеми.

Обрязването или т.нар медицинска циркумация по своята същност представлява изрязване на тънката кожа, покриваща главичката на пениса. Най-често се извършва още в детска възраст, като така се смята, че рискът от травми е по-малък, а оздравителния процел по-бърз.

При обрязаните мъже също се допускат възможни сексуални проблеми, но те в най-голяма степен зависят от самия човек. Например, поради отстраняването на хиляди нервни окончания, може проникването при недостатъчно овлажняване или тясно влагалище да бъде по-трудно. От друга страна, ерекцията може да бъде по-продължителна , което да удължи сексуалния акт.

Знаем колко много жени остават незадоволени, именно заради бързото прекратяване на удоволствието им.При обрязването намалената чувствителност на половия орган е много често повод мъжете да бъдат по-разкрепостени в леглото, което определено e в полза за нежния пол.

Обрязването е най-разпространено в мюсюлманските страни, тъй като там то бива свързано с религиозни вярвания, докато 60 % от мъжете в САЩ минават през интервенцията по собствено желание, най-вече поради хигиенични причини.

Милиони хора чувстват нуждата от тази процедура и го правят без абсолютно никакво притеснение, което доказва, че това е съвсем нормална мъжка нужда. И въпреки, че има спорни твърдения, затова дали е полезно или вредно, според нашето проучване, на базата на разговори и с мъже, и с техни половинки, обрязаните мъже са по-самоуверени! От тази гледна точка, това може и да допринася в секса, но като физическо усещан разлика няма т.е изживяването от половия акт зависи изцяло от участниците и тяхната отдаденост.