Взаимоотношения

Щастието да си необвързана

Щастието да си необвързанаДа имаш гадже, с което да си стоиш вкъщи или приятелки, с които да излезеш на по коктейл? Отговорът е ясен.

Знаеш ли, че според резултати от ново масово проучване сред 4500 души 64% от мъжете са по-продуктивни в работата, когато са обвързани.

За разлика от тях обаче, при дамите се случва точно обратното – мислите за любимия в офиса ескалират до там, че нито важният проект, нито каквото и да било друго могат да са в състояние да ги свалят на земята.

И не само. Оказва се, че докато 85% от мъжете са доволни от връзките си, едва 73% от дамите изпитват това блажено чувство. Което значи, че едни 12% са нещастни в уж „перфектната връзка”.

И тогава решихме! Трябват ни още причини да се радваме, че сме необвързани. Ето няколко и за теб:

1. Не знаеш откъде ще дойде следващият оргазъм. Може би от сладкия пич в дискотеката или симпатичния колега в офиса?

2. Събота вечер не се свързва със скучното взиране в телевизора, а с купоните до ранни зори. Коктейли, готини мацки, секси мъже, силна музика и танци.

3. Можеш да решиш ей сега и да изчезнеш от града за един уикенд или пък по работа. Без да се обясняваш на някого, без излишно напрежение с уверения, че няма да изневеряваш, че ще е просто бизнес или пък разходка с приятели и никакви думи от сорта на „обещавам” и „компромис”.

4. Не се чувстваш неудобно, че още не си минала под венчило с половинката ти, с която сте от 4 години заедно… Особено по сватби, които ти запълват свободните съботи от април до ноември, включително понякога и на Нова година.

5. Не се разправяш с родителите на половинката, които често ти казват: „Надяваме се да си точно като бившата. Е, със сигурност ще трябва да се постараеш, но с малко повече грим, всичко е поправимо” (Между другото, това е по действителен случай).