За дома

Спалня със специален характер!

спалня със специален характерПревърнете съня от естествена необходимост в изкуство, създайте свой собствен стил, създайте целостта на образа, когато животът и спалнята ви са обмислени до най-малките детайли. Онлайн магазинът homest.ru ви кани да откриете безкрайни възможности за декорация на спалня, с европейски дизайнерски марки Elegante Германия, Proflax Германия, Irissete Германия, Playener Германия – символи на качеството, лидери в производството на текстил за спални.

Става все по-трудно да покажете стила си, а декорирането на спалня изглежда като невъзможна задача изобщо. За тези, които търсят невъзможното, ние предлагаме пет варианта за дизайн на спалнята, когато модерността черпи вдъхновение от стари традиции и нови цветове, особено за тези, които искат да бъдат оригинални в дизайна на спалнята.

Основната тема на спалнята е природата, естествената зеленина цветова схема. Не е трудно да се обърнете към естествени и спокойни тонове – идеалният избор е новата колекция Pavilion – спокоен фон и малки цветя, неутралната палитра ще се запази, ако добавите декоративен текстил – възглавници от фабриката Proflax – колекцията Bode. Завършването на шарката ще бъде създадено от бамбукови щори и сенници с тапицерия от естествено дърво. Неутралният цвят на стените само ще подчертае общата идея и целостта на визията.

Опцията за втората спалня звучи като свеж бриз от промяна, когато детето стане тийнейджър. Как да превърнете детската стая в спалнята на млада дама. Първата стъпка е да се вземе решение за избора на цветовата палитра, по-добре е да изберете синьо, зелено, жълто и кайсия, с изключение на розовите нюанси, малко барби, фокусирайки се върху топлите наситени тонове, така че палавият тон на детската спалня да успокои надолу и облагородява.

За да се реши този проблем, колекциите спално бельо Antigua и Fleur, рисуващи букети или цветно легло, са перфектни, като поемат изцяло всички цветове върху себе си с ярък модел, те ще бъдат ярко място и украса на спалнята. Можете да допълвате изображението с малки панели с букети, обикновени завеси и да оставите мебелите същите.

Източник: spalno-belyo.com