Красота

Уроци за секси походка

секси походкаЛяво, дясно, ляво, дясно – всъщност, всички сме наясно как се ходи и стига от точка А до точка Б.

Въпросът обаче е как това елементарно умение да бъде усъвършенствано толкова, че от 30 метра всички да забелязват колко секси и уверени се чувстваме.

Екипът ни се разрови из всички съветници в търсене на онази походка, която хипнотизира околните и кара мъжете да бъдат привлечени като с магнит.

Изгледахме редица модни дефилета, търсихме под дърво и камък, дори започнахме да се втренчваме в непознатите (и дано не са ни помислили за луди).

И накрая я открихме! Походката, която всяка мацка трябва да има:

Подготви се за урок
Първата задача, която ще ти дадем, е внимателно да проучиш как точно се движат моделите на Victoria’s Secret. Усети настроението и сексапила, които излъчват. Погледни колко са уверени, независимо дали са се извисили на 15-сантиметрови токчета, дали са обули само оскъдни гащички и сутиен, или пък са се нагърбили с огромни фешън инсталации, под формата на крила, полилеи и други чудати аксесоари.

Точната формула
След като вече си се нахъсала, ето и точните неща от визията ти, върху които трябва да съсредоточиш вниманието си: Главата повдигната нагоре, раменете изпънати максимално назад, гърдите изпъчени напред и ханш, който се поклаща в ритъм. Движенията на ръцете трябва да бъдат съвсем плавни, а единият крак трябва да минава пред другия. Важно е тежестта на тялото ти да пада върху петите.

Сексапил – Самочувствие – Сексапил
Най-хубавото от всичко обаче е, че разхождайки се така – независимо дали в мола, парка или супермаркета, не просто ще привлечеш вниманието върху себе си, но и ще станеш по-уверена. Когато се чувстваме секси, ние излъчваме сексапил и точно обратното важи с пълна сила до постигане на пълна хармония и извисяване на самочувствието.

Така с времето няма да ти бъде трудно и няма да си повтаряш непрекъснато „Глава, рамене, пети”, а ще се превърне в твоя втора природа – гореща мацка с походка на секси котенце.