Взаимоотношения

Връзка с по-млад мъж?

Връзка с по-млад мъж?Какво кара жените да искат да бъдат с по-млади партньори?Какво кара жените да искат да бъдат с по-млади партньори?

Връзките са сложно нещо – нагаждане на характери, компромиси, любов, страст, секс и прочие. Всеки човек може да даде собствено определение. Фактор ли е възрастта в една връзка и още повече, когато жената е по-възрастната? Много жени не смеят да си позволят да имат отношения с по-млад мъж, заради стереотипа, който обществото е поставило. Нима това трябва да е пречка? Не е ли точно любовта тази, за която нямаше граници и се случваше въпреки всичко и всички? Е, не всеки мисли така.

В днешни дни да имаш връзка с по-млад мъж  не е толкова шокиращо, колкото е било преди десетина години например. Традицията повелява мъжът да е по-възрастният, с повече опит. В забързания свят, пълен с предизвикателства, ние жените сме свикнали да се справяме сами и сме изградили една много силна ценностна система.

Характерът ни дотолкова е градирал, че имаме чувството, че мъже не ни трябват. Това, разбира се, не е вярно, защото една жена винаги иска да бъде ухажвана и да се чувства специална. Забравили сме какво е да си дама и се борим наред с мъжете. Ето защо и много жени предпочитат да имат до себе си по-млад партньор, който да им носи развлечение от ежедневието и напрегнатата работа.

Обществото не гледа добре както на връзката на младо момиче със значително по-възрастен мъж, така и на „лелка“ с младо момче. Тук обаче не става дума за това, а за разумни граници до 10 години. Какви са плюсовете да бъдеш с по-млад мъж? Те са по-енергични, пълни с живот, по-послушни. Приемайки това, че ти имаш повече опит, няма да се карат с теб за дреболии и няма да се налагат инатливо. Още повече – сексът е много по-вълнуващ с кипящия от енергия млад партньор!

Отношенията между хората не се делят на години. Ако и двамата са доволни, то защо тази връзка да не просъществува? Нима някой, който е страстен защитник на стереотипа за по-възрастния мъж, може да гарантира вечна любов?

Интелектуалните потребности на всеки човек са различни и от вас си зависи доколко сте доволни от развитието, което ви дава по-младият мъж. Нека не забравяме все пак, че годините изобщо не са фактор и както има мъже на 20, които се държат като големи, така има и мъже на 30, които са чисто и просто пораснали деца. Възрастта не е критерий за интелекта!

Главата, в която се противопоставят противоречията и се ограничават възможностите ви да бъдете щастливи, не винаги е правилния избор. Понякога на сърцето не може да се заповядва! Бъдете сигурни, че то знае какво ще ви направи щастливи!