Взаимоотношения

Забравете за целуването, ако той/тя притежава някои от следните…

лош дъхАко все още не сте усвоили умението да се целувате, най-вероятно тази статия ще ви послужи като един добър наръчник какво не трябва да правите, когато се отнася за тези нежни ласки. Ако партньора/партньорката ви се отдръпва след първата целувка или отбягва последващите целувки, вероятно у вас се крие някакъв проблем. Може да се целувате като „риба” (като отваряте предимно устата си без да използвате език).

Имайте в предвид, че партньорът ви може да притежава повече от едно от последващите… Дай Боже не всички!

Други варианти за отблъскваща целувка са:

Стил „центрофуга” – когато толкова неудържимо целувате с език и го въртите като бърза спирала, че най-вероятно на него/нея ще й се завие свят.

„Мляскаща целувка” – целувате толкова звучно и мляскащо, че чак могат да ви чуят съседите от долния етаж.

„Целувката на жабата” – той/тя така обхваща вашите устни и толкова широко си отваря устата, че със сигурност няма да си помислите за приказката „Принцът жабок”. След тази целувка нито един от двамата няма да се превърне в кралска особа!

„Лигавото чудовище” – никой не обича да поставя езика си в перална машина на 1200 оборота. Най-лошото обаче е когато заедно с тази целувка, партньора ви или вие пускате лиги като Шар Пей.

„Кунг-Фу целувка” – при френската целувка езикът трябва да бъде отпуснат, а не да води битка за надмощие в устата на партньора. Ако зъбите ти се удрят в неговите, със сигурност нещо не е наред.

„Целувката Чук” – той така мощно си вкарва и изкарва езика от устата ви, че най-вероятно първата ви мисъл е „Да не би той да забива пирони някъде там?!?!?”

„Маймунско дупе” – тук пробивът да вкарате езика си е немислим! Толкова силно си свива устните, че вероятността за целувка е обречена на провал.

„Целувка патешка уста” – тя си е сложила толкова много силикон или хелаурон в устните, че дори не може да говори правилно, а какво остава и да се целува!

„Целувка Хамър” – не говорим за автомобила, нито за чук… Тук той/тя толкова ви налита, притиска, натиска…, че не знам как биххте се освободили от тази хватка. Дано не си строшите зъбите. Ако успеете все пак да се отскубнете, може би е добре да поговорите с партньора си и да му/й прочетете тази статия.

„Целувка миризлив чорап” – обикновено лошият дъх се дължи на гниещи бактерии и микроскопични частици, изпълващи пукнатините на зъбите, венците и езика. Задължително е да не пропускате почистването с четка, конец за зъби и изплакването с вода за уста, преди каквито и да е било ласки. Не пропускайте също венците и езика, които се славят за едни от любимите места на бактериите.

Ако по зъбите си виждате плака или след миете те не придобият лъскавина, най-вероятно следващото ви посещение трябва да бъде не при партньора ви, а направо при зъболекаря. Той ще почисти зъбната плака и зъбния камък, който е доста отблъскващ и излгежда нехигиенично. Дъвката и ароматния спрей за уста със сигурност няма да помогнат във вашия случай! Същото важи и за Шопската салата с много лук, придружена с 2-3 ракийки или чесънчето в таратора!

„Целувката на херпеса” – най-лесно да получите херпес е да се целунете с човек, който има вече такъв. Задължително е да се въздържате от целувки, ако партньорът ви е настинал. Според проучвания глициризиновата киселина може да се справи с вирусите, причиняващи настинките и херпесите. Използвайте балсам за устни с глициризинова киселина, ако искате да се предпазите от появата на тези досадни „израстъци”. Не използвайте балсама си за устни върху вече появил се херпес, тъй като най-вероятно ще се презаразявате отново, ако продължите използването му.