Взаимоотношения

Зарадвайте половинката си със секс в стил Хелоуин

секс в стил ХелоуинАко нямате настроение да празнувате Хелоуин навън, то можете да се отдадете с половинката си на уууужасно хубава вечер вкъщи. Това, че не сте на някое парти не означава, че не може да си изкарате празника с порция тематичен секс! Не забравяйте всичко, което символизира Хелуин, а именно тиквата, екстревагантните грим, прическа и костюм!

Ето някои грижливо подготвени от нас идеи за вашето приказно изживяване:

Вещерски секс на покрива

Преобразете се като вещица, а нека той да играе ролята на подчинен. За тази цел не винаги е необходим специален костюм. Можете да импровизирате като разкъсате чорапогащника си, сложете си грим в черната гама и топирайте косата си. След като придобиете неустоимата за него визия, поемете контрола във ваши ръце и го заведете на някой висок покрив, където да се отдайте изцяло един на друг. Гарантираме ти максимално нажежено преживяване! Не ви съветваме да стоите дулго време на открито, защото настинките са присъщи за месец октомври.

Стил Philipp Plein

Нашумелият дизайнер Флип Плейн може да ви даде много интересни идеи.За тези които могат да си позволят скъпите му дрехи – УРААА, но тези от вас, за които това не е по джоба може да използвате кожени дрехи с шипове, белезници и подобни хард-антрибути. Завържи ръцете на половинката си за таблата на леглото или за радиатора и нека импровизацията започне! Може да използвате восъка на свещ и да полеете няколко капки върху настръхналото му от удоволствие тяло.

Секс стил „Здрач”

Всички послушни момичета си падаме по лоши момчета! Може би, защото актьора  от „Здрач” – Робърт Патинсън беше определен за най-сексапилният мъж в света и вече, след като чуем думата „вампир”, в съзнанието ни изниква сексапил.  Не му мисли много и напудри лицето на своя човек, сложи му вампирски зъби и малко от червеното си червило за ефект и вече продължанието на филма е във ваши ръце.

Секс ала Граф Дракула

Истината е, че от няколко години се отбелязва истински бум в продажбата на ковчези по време на Хелоуин. Новата мода във Великобритания, САЩ и други държави е безсмъртен секс във вампирски ковчег. Преди да се отдадеш на тази идея, обаче, е добре да запиташ половинката си дали ще му/й  хареса тази идея.

Щом става дума за секс и то тематичен, всички задружно ще кажем „ДА”! Така бихме празнували Великден, Коледа и всички празници и сме сигурни, че сте на нашето мнение.